Veiligheidsmanchet

Met de veiligheidsmanchetten van Flangeguards beperk je de schade bij calamiteiten. Flensverbindingen, afsluiters en compensatoren vormen een risico als het gaat om lekkage. Leidingen die gevaarlijke stoffen, olie of stoom onder hoge druk bevatten, vormen een potentieel gevaar. Een kleine lekkage kan binnen de procesindustrie al snel leiden tot persoonlijk letsel of materiële schade. De veiligheidsmanchetten zijn uitermate geschikt om spuiters en oliemistvorming te voorkomen, lekkages in te sluiten en kunnen zelfs een lekkage detecteren.

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Veiligheidsproducten van Nedelko

Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends