LED lijnverlichting

Prolumia presenteert de volgende generatie LED technologie voor industriële en stedelijke, hedendaagse toepassingen... hierbij staat energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid centraal. Het uitgebreide pakket bestaat uit verschillende modellen en uitvoeringen. De LED armaturen zijn breed inzetbaar. Bijvoorbeeld voor de verlichting van voet- en fietspaden, wijkontsluiting, doorgaande en provinciale wegen. Daarnaast zijn ze ook als verlichting van parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen en rondom gebouwen te gebruiken.

Alle categoriƫn

Persoonlijk advies van een specialist?

Wij geven jou geheel vrijblijvend deskundig advies, waarbij wij jouw wensen inventariseren. Breng op afspraak een bezoek aan onze showroom in Barendrecht. Tevens kunnen wij op locatie langskomen, graag zelfs!

Verlichting van Nedelko

Advies op maat

Met de ruim aanwezige kennis en de vooruitstrevende doelstellingen van onze LED specialisten kunnen wij de productontwikkelingen aanpassen op jou specifieke behoeften.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Breed assortiment

Het verlichtingspakket van Prolumia staat garant voor een totaalassortiment hoogwaardige LED verlichting welke een invulling kan geven aan elke verlichtingswens.

Relux lichtberekeningen

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen. Zowel voor LED binnen- als buitenverlichting beschikken wij over de nodige kennis en software.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends