Antislip producten

Nedelko heeft met ProGrip de meest duurzame en veelzijdige antislipoplossingen van glasvezel versterkte polyester. Door gebruik te maken van aluminiumoxide korrels en een unieke formule en werkwijze bieden we volledig maatwerk welke voldoet aan de strenge normen op het gebied van vloerveiligheid. Wij geven niet voor niets 15 jaar garantie op onze antislipoplossingen.

Antislip producten

Veiligheidsnormen werkvloer

Ieder jaar belanden er miljoenen mensen wereldwijd in het ziekenhuis vanwege uitglijden. Gladde oppervlakten als gevolg van chemicaliën, vocht en/of vetten zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. De Arbowet (3.11) stelt nadere eisen aan de werkvloer. Zo moet het platform vrij zijn van hobbels en gevaarlijke hellingen. Een goede vloer moet zo stevig, stabiel en stroef mogelijk zijn. Om die stroefheid te waarborgen, is antislip een vereiste. De antislipoplossingen van ProGrip zijn overal toe te passen waar uitglijdgevaar op de loer ligt en waar veiligheid voorop staat.

Antislip toepassingen

Antislip materialen zijn geschikt voor veel toepassingen. Er zijn immers genoeg plekken binnen fabrieken, bedrijven of andere werkomgevingen waar ongelukken kunnen gebeuren. Denk hierbij aan trappen, laddersporten, laadruimten, transportbanden, opslagvloeren, rooster- en traanplaatvloeren.

 

Er moet rekening worden gehouden met de algemene veiligheid en die van het personeel, vooral bij het werken met gevaarlijke machines. Nedelko heeft de juiste oplossing voor meer grip en aandacht in elke situatie.  

Antislip materialen

Nedelko antislip producten zijn vervaardigd uit polyester, versterkt met fiberglasvezels met daarop een aluminium korrel. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen zijn de antislip producten niet alleen zeer sterk en veerkrachtig, maar ook nog eens zeer licht en eenvoudig te verwerken. De antislip producten worden gebruikt onder de meest zware omstandigheden zoals in de voedingsindustrie, de petrochemie en offshore.

Persoonlijk advies van een specialist?

Veiligheidsproducten van Nedelko

Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends