Klant worden

Klant worden

Nedelko is een snel groeiende partner en leverancier van elektrotechnische materialen, verlichting en veiligheidssystemen met meer dan 100 medewerkers en drie vestigingen in Nederland, België en Tsjechië. Met onze unieke persoonlijke benadering en natuurlijk een fantastisch assortiment hebben wij een klantenportfolio opgebouwd waar we trost op zijn. 

Kennis maken met Nedelko en ook klant worden? Of een keer rond de tafel zitten om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met één van de specialisten en kom langs in onze showroom. Hier presenteren wij de nieuwste producten voor u en vertellen wij graag alles over de laatste trends en nieuwste technologische ontwikkelingen. Op basis hiervan kunt u een gefundeerde beslissing nemen bij uw aanschaf.

Nedelko B.V. is een importeur/distributeur en levert om deze reden niet aan particulieren. 
 

Hoe maak ik een afspraak?

1. Vul het contactformulier in.
2. Uw aanvraag sturen wij direct door naar onze verkoopafdeling.
3. De accountmanager bij u in de buurt neemt contact op voor het maken van een afspraak.

Neem ook eens een kijkje op de inspiratiepagina voor de laatste projecten die wij hebben afgerond.

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends