Klant worden

Klant worden

Nedelko is een snelgroeiende partner en leverancier van elektrotechnische materialen, verlichting en veiligheidssystemen, met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Met onze unieke persoonlijke benadering en fantastisch assortiment hebben we een klantenportfolio opgebouwd waar we trots op zijn.

Wilt u kennismaken met Nedelko en klant worden? Dan kunt u het onderstaande formulier invullen om klant te worden. Of wilt u een afspraak maken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten en kom langs in onze showroom. Hier presenteren wij de nieuwste producten en vertellen we graag alles over de laatste trends en nieuwste technologische ontwikkelingen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen bij uw aanschaf.

Belangrijk om te weten: Nedelko B.V. is een importeur/distributeur en levert om deze reden niet aan particulieren.

Word klant bij Nedelko - Vul nu ons formulier in!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends