LED noodverlichting

Noodverlichting is een vorm van verlichting die door de ingebouwde accu blijft branden wanneer de elektriciteit wegvalt. Hierdoor kunnen mensen zich, in geval van een calamiteit, op een veilige manier oriënteren op hun omgeving en snel de weg naar buiten vinden. In gebouwen waar gewerkt wordt of waar meer dan 75 personen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn, is het wettelijk verplicht noodverlichting toe te passen. Prolumia heeft diverse soorten noodverlichting, zowel vluchtwegsignalering, als vluchtwegverlichting, in het assortiment welke bijdragen aan de veiligheid van personen in gebouwen.

Alle categoriën

Liever een afspraak met een LED specialist?

Wij geven jou geheel vrijblijvend deskundig advies, waarbij wij jouw wensen inventariseren. Breng op afspraak een bezoek aan onze showroom in Barendrecht. Tevens kunnen wij op locatie langskomen, graag zelfs!

Verlichting van Nedelko

Advies op maat

Met de ruim aanwezige kennis en de vooruitstrevende doelstellingen van onze ledspecialisten kunnen wij de productontwikkelingen aanpassen op jou specifieke behoeften.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Breed assortiment

Het verlichtingspakket van Prolumia staat garant voor een totaalassortiment hoogwaardige ledverlichting welke een invulling kan geven aan elke verlichtingswens.

Relux lichtberekeningen

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen. Zowel voor LED binnen- als buitenverlichting beschikken wij over de nodige kennis en software.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends