LED industrieverlichting

Prolumia LED industrieverlichting is speciaal ontwikkeld voor de verlichting van industriële ruimtes, zoals bedrijfshallen, magazijnen, bedrijfsterreinen en parkeergarages. Naast armaturen die een 1-op-1 alternatief bieden op huidige installaties, zijn er ook diverse armaturen in het assortiment die over slimme sensortechnologie beschikken. Hierdoor kan er veilig gewerkt worden, terwijl men tegelijkertijd flink bespaart op de energiekosten.

Alle categoriën

Persoonlijk advies van een specialist?

Wij geven jou geheel vrijblijvend deskundig advies, waarbij wij jouw wensen inventariseren. Breng op afspraak een bezoek aan onze showroom in Barendrecht. Tevens kunnen wij op locatie langskomen, graag zelfs!

Verlichting van Nedelko

Advies op maat

Met de ruim aanwezige kennis en de vooruitstrevende doelstellingen van onze ledspecialisten kunnen wij de productontwikkelingen aanpassen op jou specifieke behoeften.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Breed assortiment

Het verlichtingspakket van Prolumia staat garant voor een totaalassortiment hoogwaardige ledverlichting welke een invulling kan geven aan elke verlichtingswens.

Relux lichtberekeningen

Bij wens kunnen wij professionele lichtberekeningen verzorgen. Zowel voor LED binnen- als buitenverlichting beschikken wij over de nodige kennis en software.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends