Magazijnidentificatie

Een goed geïdentificeerd magazijn rendeert. Verhoog de efficiëntie om snel en accuraat goederen te vinden of op te slaan door middel van duidelijke identificatie. Magazijnlabels helpen het magazijn overzichtelijk te maken én te behouden. In combinatie met een labelprinter kunnen snel en doeltreffend de juiste labels worden gemaakt. Er kan tevens gekozen worden om magazijnlabels kant-en-klaar te bestellen, waarbij alleen een database aangeleverd dient te worden.

Alle categoriën

Persoonlijk advies van een codeerspecialist?

We begeleiden jou vanaf de keuze van de labels, tot de installatie van de software en de printer en desgewenst zelfs de integratie met jouw bestaande database of ERP systeem.

Identificatie-oplossingen van Nedelko

Meest complete aanbod

Dankzij het uitgebreide assortiment aan labels en printers kunnen wij een invulling geven aan al jouw codeerproblemen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Met ruim 30 jaar aan ervaring kunnen onze codeerspecialisten jou helpen bij het zoeken naar de beste identificatie-oplossing.

Gratis on-site installatie

Wil je een specialist op locatie hebben die de printer voor je instelt? Geen probleem. Wij bieden een installatie service op locatie aan door heel Nederland.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends