Thuisbatterij bestellen?

Thuisbatterij bestellen?

Thuis, op kantoor of waar dan ook energie opslaan… Een ideale oplossing. De vraag naar elektriciteit groeit namelijk steeds meer, maar deze vraag kan niet oneindig beantwoord worden. Gelukkig heeft Nedelko hiervoor een oplossing. Een thuisbatterij voor huishoudens vanaf 3,6 kWh, tot energieopslagcontainers tot wel 500 kWh. Voor ieder project hebben wij de oplossing.

Energieopslag

Energiekosten verlagen, peak-shaving, een energiebuffer tot uw beschikking hebben en uiteindelijk onafhankelijk worden van het elektriciteitsnet… Dat willen we allemaal en het liefste zo snel mogelijk. Nedelko biedt daarom een thuisbatterij aan. Deze slaat opgewekte energie, door bijvoorbeeld een PV-installatie, op in een hoogwaardige accu. In plaats van terug te leveren aan het net, heeft u de opgeslagen energie te allen tijde tot uw beschikking en kunt u het gebruiken wanneer u dit nodig vindt.

Via een geïntegreerd EMS en BMS bewaakt het energieopslagsysteem belastingen in realtime en biedt het veilige en optimale stroomoplossingen die compatibel zijn met het stroomverbruik en die de elektriciteitskosten zullen verlagen. En het helpt mee de CO2-arme levensstijl te bereiken waar we altijd van hebben gedroomd.

Rendement

Met de invoering van de nieuwe digitale meter en het nieuwe tariefsysteem, dient u zoveel mogelijk zelfgeproduceerde energie in te zetten. Met een thuisbatterij kunt u op een doeltreffende manier de zelfconsumptie verhogen. Zonder een thuisbatterij is het rendement ongeveer 30%. Met een thuisbatterij kunt u dit verhogen naar 70%. Op deze manier kunt u nog eens extra besparen op de elektriciteitsrekening.

Subsidies

Vlaanderen kent een sterke groei in de verkoop en aanschaf van thuisaccu’s, dankzij een zeer aantrekkelijke subsidie van de netbeheerder. Niet alleen dat, maar ook zorgen de stijging van de energieprijzen, de afschaffing van de terugdraaiende tellers en de invoering van capaciteitstarieven voor deze populariteit. Thuisbatterijen zijn hot topic.

Tot eind 2024 trekt de Vlaamse overheid € 16,5 miljoen uit ter subsidie, wat betekent dat er zo’n 9.500 huishoudens, en dus thuisbatterijen, gesubsidieerd kunnen worden. In 2022 is het minimum aan subsidie € 225, terwijl het maximum bedrag op € 1.725 ligt. In 2023 en 2024 zal de premie jaarlijks dalen tot er per 1 januari 2025 geen subsidie meer beschikbaar is.

Meer weten over subsidie voor een thuisbatterij en welke documenten u nodig heeft een subsidie aan te vragen? Bekijk ons kennisbankartikel.

Betrouwbaar, duurzaam en flexibel

Het energieopslagsysteem is modulair ontworpen om aan uw individuele elektriciteitseisen te voldoen. Het systeem kan onafhankelijk of samen met de meest populaire omvormers worden gebruikt. Door gebruik te maken van Lithiumijzerfosfaat batterijen om de veiligheid en betrouwbaarheid te verbeteren en te garanderen, heeft dit systeem een verwachte levensduur van meer dan 12 jaar.

Dankzij de ingebouwde intelligentie van de hybride omvormer reageert het automatisch binnen 10ms bij stroomuitval. Door uw energievoorziening vrij te houden van stroompieken, houdt het systeem uw huis warm en blijven uw apparaten werken. Het stille en efficiënte systeem produceert minder dan 25 dB, wat vergelijkbaar is het met het geluid van een mug.

Gratis app

Het energieopslagsysteem heeft een applicatie beschikbaar waarmee u een slimme kijk op uw energiegebruik houdt. De gebruiksvriendelijke interface volgt uw verbruik in realtime, waardoor u altijd uw stroomopwekking en -verbruik in de gaten kunt houden. Ook kunt u uw eigen wensen met de app instellen. Wilt u alleen ontladen tijdens piekuren en laden tijdens de daluren? Dan kunt u dit heel eenvoudig instellen.

Documentatie

Bestellen


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Duurzame energie opslag van Nedelko

Duurzame samenleving

Nedelko zet zich in voor een duurzame samenleving voor mens, dier en milieu. Ons energie opslagsysteem is groen, stil geurloos en stoot geen CO2 af.

Versnelling energietransitie

Nedelko draagt bij aan een versnelling van de energietransitie. Door gebruik van ons energie opslagsysteem is er te allen tijde energie beschikbaar.

Schone energieoplossing

Nedelko biedt een schone energieoplossing voor diverse toepassingen, zoals wagenparken, bouwplaatsen, bedrijven of evenementen.

Uitgebreide kennis

Onze specialisten beschikken over uitgebreide kennis van energieopslag en bieden deskundig en onafhankelijk advies, waarbij we een totaaloplossing bieden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends