Flexicon

Flexicon is fabrikant van een zeer uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig programma beschermslangen en koppelingen t.b.v. elektrische bedrading c.q. bekabeling. Het complete gamma bestaat uit: metalen, metaal met kunststof mantel en volkunststof beschermslang. Bovendien zijn deze in diverse kwaliteiten leverbaar, waaronder een U.V. bestendige uitvoering en een halogeenvrij vlamvertragend type.

Naast de beschermslangen is een breed assortiment koppelingen beschikbaar in de volgende materialen:

  • Volkunststof
  • Vernikkeld koper
  • RVS 316

De koppelingen kunnen geleverd worden met zowel PG aansluiting als metrische aansluitdraad in rechte en haakse uitvoering. De volkunststof beschermslangen en bijbehorende koppelingen kunnen zowel in grijs als zwart geleverd worden. Tevens zijn er beschermslangen en koppelingen die voorzien zijn van het UL/CSA keurmerk.

Het leveringsprogramma bevat verder: slangbevestigingselementen, converter reducers, enlargers, afdichtingsringen, moeren en gereedschap. Kortom, het Flexicon programma biedt tal van oplossingen met betrekking tot kabel- en draadbescherming en is bovendien zeer montagevriendelijk. Je kan de Flexicon producten voor verschillende toepassingsgebieden gebruiken, waaronder in de machinebouw, scheepsbouw, paneelbouw en carrosseriebouw.

Als Flexicon specialist kunnen wij jou helpen om de oplossing te vinden die het beste bij jouw situatie past.

Flexicon
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 (0)3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied