Connector

Connectoren bestaan er voor zeer uiteenlopende applicaties en toepassingsgebieden. Het assortiment omvat uiteenlopende Ex, industriële, modulaire en D-sub connectoren van onder andere de merken Amphenol, Glenair, Marechal, Toughcon en Inotec. De connectoren voldoen aan de in de diverse bedrijfstakken geldende normeringen en zijn – waar nodig – voorzien van certificaten. Tevens behoren cable assemblies tot het leveringspakket, waarbij ook maatwerk in kleine series mogelijk is.

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Installatiemateriaal van Nedelko

Breed assortiment

Een ruim assortiment van meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Specialistische kennis

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechnische industrie.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Scherpe prijzen

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends