Connector

Connectoren bestaan er voor zeer uiteenlopende applicaties en toepassingsgebieden. Het assortiment omvat uiteenlopende Ex, industriële, modulaire en D-sub connectoren van onder andere de merken Amphenol, Glenair, Marechal, Toughcon en Inotec. De connectoren voldoen aan de in de diverse bedrijfstakken geldende normeringen en zijn – waar nodig – voorzien van certificaten. Tevens behoren cable assemblies tot het leveringspakket, waarbij ook maatwerk in kleine series mogelijk is.

Connector voor zware toepassingen

De connectoren die Nedelko voert, van onder andere Krott en Marechal, zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor de meest zware industriële toepassingen. Denk hierbij aan ship-to-shore omgevingen, maar ook voor de petrochemische industrie en zelfs Ex omgevingen. De connectoren van Inotec zijn speciaal gemaakt voor netwerktoepassingen onder zware omstandigheden. Speciaal voor lasmachines, robotica en bouwkranen zijn er de Toughcon connectoren.

Circulaire connector

Ronde connectoren, ook wel een circulaire connector genoemd, worden gebruikt in alle denkbare takken van  professionele en industriële elektronica. Er is een ronde connector beschikbaar voor test- en meetapparatuur, datastroom, spanningskabels voor zwakke of sterke stromen, of voor gas- of vloeistoftransmissie.

Of het nu gaat om toepassingen in de medische of militaire sector, de procesindustrie, de groeiende markt voor duurzame energie, de zware industrie of test- en meetsystemen; Nedelko heeft een bijpassende connector. In overeenstemming met de gebruikseisen en geldende normen in de markt bieden wij connectoren met IP50 tot IP69K afdichting, connectoren die weerstand bieden tegen agressieve stoffen of speciale vergrendeling zoals snap-in, push-pull of brake-away. Uiteraard worden alle geldende normen op verschillende gebieden strikt gevolgd, zoals UL, SCA, VDE, IEC, DIN of MIL certificering.

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Installatiemateriaal van Nedelko

Breed assortiment

Een ruim assortiment van meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Specialistische kennis

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechnische industrie.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Scherpe prijzen

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends