Energie

Nedelko levert onder de naam Pro-Energy hoogwaardige accu’s en accupacks aan voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dit voor zowel stationair als cyclisch gebruik. Van revalidatiemiddelen tot datacentra en van windparken tot aan recreatievoertuigen, voor iedere toepassing heeft Pro-Energy de oplossing in huis. Naast het leveren van de accu's en accupacks biedt Pro-Energy een breed scala aan ondersteunende diensten.
 

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Energie oplossingen van Nedelko

Specialistische kennis

Pro-Energy heeft specialistische kennis in huis en geeft jou professioneel advies. Op die manier leveren wij jou niet alleen een goed product maar bieden wij jou ook de beste oplossing.

Aftersales

Naar wens verzorgen wij, in samenwerking met gecertificeerde en ervaren installateurs, het plaatsen en installeren van de accu’s op locatie.

Onafhankelijk advies

Pro-Energy is niet gebonden aan bepaalde merken wat betekent dat je ook voor een onafhankelijk advies bij ons terecht kunt.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends