Trappen & werkplatformen

Op zoek naar een industrieel werkplatform, veiligheidstrap of crossover? Dan ben je bij Nedelko op het juiste adres. Met de losse componenten van ErectaStep, is kan vrijwel iedere toepassing vervaardigd worden. Combineer jouw modulaire trap of platform met de veiligheidspoorten van YellowGate en zorg dat werknemers veilig kunnen werken.

Veilig werken op hoogte

In de bouw, de petrochemie of vergelijkbare omgeving is er zo nu en dan sprake van valgevaar, doordat er op hoogte gewerkt wordt. In dat geval is het nodig een veilige en ergonomische steiger, stelling of werkplatform te hebben. Nedelko heeft met ErectaStep een modulaire oplossing voor een veilige overgang van pijpleidingen, muren of andere industriële obstakels. Het modulaire ontwerp van ErectaStep is robuust, lichtgewicht, vereist geen maatwerk en kan snel worden samengesteld uit elke combinatie van vijf componenten. Dit maakt veilige en snelle overgangen van buizen, muren of andere constructies mogelijk. De ErectaStep is zeer eenvoudig te monteren, maar kan ook voor andere doeleinden worden gedemonteerd. Alle trappen en werkplatforms zijn OSHA-compatibel en hebben Europese veiligheidscertificaten.

Universele veiligheidspoort

Maak werktrappen, -platformen en kooiladders nog veiliger met de universele veiligheidspoorten van YellowGate. De YellowGate universele draaipoort is aanpasbaar van 41,0 tot 91,4 cm breedte en biedt de grootste variabele opening van elke draaipoort op de markt. Om de breedte te kiezen, schuif je de poort naar de gewenste breedte en draai de aanpassingsbouten op de bovenste en onderste rails aan. In een handomdraai, én zonder te meten, heeft jouw project een mooie oplossing voor valbeveiliging.

Toepassingen industriële werktrappen en werkplatformen

De modulaire componenten van ErectaStep en de veelzijdige universele draaipoort van YellowGate besparen veel tijd en kosten. De trappen en platformen kunnen namelijk binnen één dag opgebouwd worden. Zo zijn de industriële werktrappen en werkplatformen niet alleen geschikt voor de bouw of industrie, maar kunnen ze ook goed ingezet worden tijdens het plegen van onderhoud. Tevens is de combinatie van ErectaStep en YellowGate een perfecte oplossing voor daken. Het aluminium constructiesysteem van is namelijk de perfecte oplossing voor moeilijk bereikbare daktoepassingen waar lassen en overgewicht een probleem kunnen zijn.

Persoonlijk advies van een specialist?

Veiligheidsproducten van Nedelko

Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends