Absorptiemateriaal

Nedelko is jouw partner in het beschermen tegen het lekken en morsen van stoffen welke het milieu of de veiligheid bedreigen. Werknemers of apparatuur beschermen? SPC-producten zijn de oplossing! Je kunt erop vertrouwen dat onze sorbents de werkplekken vrijhouden van morsen, druppelen of lekken. Sta er op, plaats het onder jouw machine of werkstation, maak de vloer ermee schoon of gebruik het als doekje. Het maakt niet uit hoe je onze materialen gebruikt om jouw werkplek veilig te krijgen en te houden. Voor iedere situatie en vloeistof is er een passend product.
 

Alle categoriën

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Veiligheidsproducten van Nedelko

Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends