Bouw

Elektrotechniek is een zeer belangrijk onderdeel in de bouwsector; klanten willen zekerheid en hechten grote waarde aan kwaliteit en veiligheid. Nedelko is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, leveren en installeren van een breed scala aan elektrotechnische oplossingen. Denk hierbij aan utiliteit, woningbouw- en verbouw, domotica en duurzame energietoepassingen. De huidige technologische stroomversnelling waar we nu in zitten opent een wereld aan nieuwe ideeën en oplossingen waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Nedelko denkt graag met jou mee over de meest ideale toepassing van deze innovatieve technieken.

Als specialist op het gebied van kabel- en installatiemateriaal zetten wij ons iedere dag in om het assortiment zo uitgebreid mogelijk te houden. Wij streven naar een zo compleet mogelijk aanbod met de beste installatiematerialen van beschermkousen, beschermslangen, kabelbinders tot spiraalbanden.

Nedelko is een expert als het gaat om labels en labelprinters voor industriële toepassingen. Mede dankzij het uitgebreide gamma van Brady kunnen wij voor iedere toepassing de juiste oplossing bieden. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan labelprinters, labels en printerlinten uit voorraad waardoor we niet alleen de juiste producten, maar ook nog eens heel snel kunnen leveren. Naast de identificatie oplossingen kunt u bij ons ook terecht voor Lockout Tagout producten, absorbtiematerialen en veiligheidsdouches.

Benieuwd wat Nedelko voor jou kan betekenen? Bel ons op 0180 64 54 00 voor een vrijblijvende afspraak, of vul het contactformulier in.

 

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series