Kabelbinder

Met de kabelbinders van ABB, Band-It, Elematic en Pro-Install worden kabels, draden of leidingen veilig bijeengehouden. Het pakket kabelbinders bestaat inmiddels niet alleen meer uit de Ty-Rap® – oorspronkelijk van Thomas & Betts, tegenwoordig van ABB – maar uit een uitgebreid assortiment kabelbinders dat ingezet kan worden voor de meest uiteenlopende doeleinden. Binders van kunststof met metalen sluiting, binders geheel uit kunststof en metalen binders die vooral gebruikt worden voor zware (industriële) toepassingen. Tevens zit er een detecteerbare variant in het assortiment.

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Installatiemateriaal van Nedelko

Breed assortiment

Een ruim assortiment van meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Specialistische kennis

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechnische industrie.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Scherpe prijzen

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends