EDI gegevensuitwisseling

EDI gegevensuitwisseling

Met Electronic Data Interchange, ofwel elektronisch berichtenverkeer, worden gegevens tussen verschillende systemen uitgewisseld. Nedelko gebruikt deze gegevensuitwisseling om opdrachten van klanten automatisch in te lezen in het eigen systeem. Deze werkwijze voorkomt invoerfouten en levert onze klanten een kostenbesparing op. Het betreft vaak bedrijfsdocumenten zoals orders, facturen en bevestigingen, waarbij wij zorgen dat de verschillende systemen van beide partijen goed op elkaar blijven afgestemd.

EDI implementatie

Het daadwerkelijk implementeren van een EDI-koppeling vereist natuurlijk een aantal stappen en processen. Heeft jouw bedrijf interesse in EDI? Graag vertellen wij jou meer over onze EDI diensten. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends