Brady

Nedelko is al vele jaren jouw erkende Brady dealer! Mede dankzij het uitgebreide gamma van Brady kunnen wij voor iedere toepassing de juiste oplossing bieden. Wij leveren een uitgebreid assortiment aan labelprinters, labels en printerlinten uit voorraad waardoor we niet alleen de juiste producten maar ook nog eens heel snel kunnen leveren. 

Bekijk het Brady assortiment

Dankzij het uitgebreide gamma aan beschikbare Brady materialen en printers kunnen wij onze klanten steeds helpen bij het zoeken naar de ideale identificatie-oplossing. Voor elk codeerprobleem heeft Nedelko een oplossing via een van onze Brady labelprinters met kwalitatief hoogwaardige etiketten of via onze printservice. We beschikken over een zeer ruim assortiment aan standaard labels die uit voorraad leverbaar zijn.

Ontdek onze verschillende Brady producten:

Veiligheidspictogrammen

Kies je ervoor zelf de veiligheidssignalisatie in orde te brengen, dan kun je kiezen uit een breed scala aan pictogrammen en veiligheidsborden. De pictogrammen zijn beschikbaar in verschillende formaten, uitvoeringen en materialen. De industriële Brady kwaliteit zorgt ervoor dat zelfs in de meest zware omstandigheden de pictogrammen na jaren nog steeds goed leesbaar en kleurvast zijn.

Lockout Tagout

Lockout tagout is een veiligheidsprocedure waarbij machines en andere krachtbronnen worden uitgeschakeld tijdens onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Deze procedure moet ervoor zorgen dat personeel beschermt wordt tegen de gevaren van machines die in werking gesteld worden en andere vormen van energie die onverwachts ingeschakeld kunnen worden.

Dankzij het Lockout Tagout pakket van Brady kunnen ongevallen voorkomen worden. Elk jaar raken duizenden arbeiders al dan niet dodelijk gewond bij herstellingen en onderhoudswerken aan installaties, industriële krachtbronnen en machines. Heel wat van deze ongevallen worden veroorzaakt door een onvoldoende vergrendeling van de energietoevoer. Lockout Tagout is dé manier om te vermijden dat energie op een onverwachte manier vrijkomt.

Labels & Tags

Nedelko heeft een complete labelidentificatie oplossing van Brady die kan helpen bij het verhogen van de productiviteit, prestaties, veiligheid en beveiliging van jouw bedrijf. Print jouw eigen labels met behulp van onze blanco labels en gebruik deze voor bijvoorbeeld het markeren van draden, kabels, en printplaten. Voor het communiceren van belangrijke veiligheids- en/of algemene bedrijfsboodschappen kan je natuurlijk ook voorbedrukte labels gebruiken.

Leidingmarkering

Niet of onvoldoende geïdentificeerde leidingen vormen zonder meer een reëel gevaar. Onwetendheid omtrent de inhoud van een leiding kan zware gevolgen hebben voor zowel de werknemers als voor het machinepark. Door te investeren in een goede en duidelijke identificatie van jouw leidingen voorkom je kosten en ongelukken! Een goede en duidelijke identificatie van leidingen garandeert een beter inzicht in de constructie.

Printer & software

De gebruiksvriendelijke industriële sign- en labelprinters van Brady bieden jou een veelvoud aan mogelijkheden.De ingenieuze printer maakt, in combinatie met de verschillende industriële- en duurzame labelmaterialen, in een handomdraai jouw labels, waar en wanneer je dat wilt. Of het nu gaat om veiligheidspictogrammen, leidingcodering, barcodelabels of algemene signalering, deze printers zijn gemaakt om jou het meeste voordeel en gebruiksgemak te bieden.

Magazijnidentificatie

Wie er beroepshalve bij betrokken is, weet het: een goed geïdentificeerd magazijn rendeert. Ook jij kunt genieten van maximaal rendement, want wij stellen jarenlange ervaring en een reeks uitmuntende producten tot jouw beschikking. Kies je voor barcodes of traditionele codes? Wil je verplaatsbare magneetlabels of permanent klevende labels? In overleg met jou vinden we de meest geschikte Brady oplossing en stemmen we jouw identificatie nauwkeurig af op de logistieke omgeving.

Draad- en kabelcodering

Onze hoogwaardige Brady labels, tags, krimpkousen en vlaggetjes stellen jou in staat om een heldere, duidelijke en duurzame codering te maken voor een groot aantal draad- en kabelmerkertoepassingen. Wij bieden een uitgebreid gamma aan formaten en materialen. De zelflaminerende labels, krimpkousen (sleeves), tags en vlaggetjes zijn uitstekend geschikt voor het markeren van draden en kabels en kunnen beprint worden met één van onze labelprinters.

Leg jouw codeerprobleem bij ons neer en onze codeerspecialisten verzorgen de oplossing! Nedelko is een expert als het gaat om Brady labels en labelprinters voor industriële toepassingen.

 

Brady
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied