Registreren

Registreren

Bent u al klant bij ons? Vraag dan een online account aan via het onderstaande formulier en krijg direct toegang tot het klantenportaal. Na verificatie, dit kan 24 uur duren, wordt uw account gekoppeld aan uw klantnummer en sturen wij per e-mail de inloggegevens naar u toe.

Indien gewenst zal één van onze medewerkers stap voor stap het portaal met u doornemen wanneer u uw inloggegevens ontvangen heeft. 

Uw voordelen:

  • Plaats zelf op ieder moment van de dag een order in ons portaal... ook na werktijd;
  • Bekijk direct voorraden, prijzen en levertijden (ook van backorders);
  • Uw kortingspercentage wordt direct verrekend, dus u ziet uw prijs;
  • Heb direct inzage in facturen en de status daarvan.

En meer...

Wij blijven het klantenportaal doorontwikkelen zodat u hier straks nog meer nuttige of handige informatie terug kunt vinden.
Vraag hieronder snel uw toegangscode aan voor de portal en wij regelen de rest. Na onze bevestiging kunt u direct aan de slag.


Registratieformulier:


Inloggegevens kwijt/vergeten?

Vraag uw nieuwe inloggegevens aan via het online contactformulier en wij sturen dit zo snel mogelijk naar u toe.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends