Nedelko neemt maatregelen

19 Maart, 2020

De recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de maatregelen die zijn uitgevaardigd door de overheid om de verspreiding van het virus te beperken zijn ons allen bekend. Hierbij informeren wij u graag over hoe wij binnen Nedelko hiermee omgaan.

Het dagelijks leven van ons allemaal is momenteel anders ingericht dan voorheen. Kinderen gaan niet meer naar school, waar mogelijk werken de medewerkers van Nedelko thuis en vermijden we fysieke afspraken. Uiteraard heeft de gezondheid van onze collega’s en onze klanten de hoogste prioriteit, maar we hebben ook een ander belangrijk doel; ons bedrijf op een goede en veilige manier draaiende houden, zodat wij met ons aandeel zo veel mogelijk blijven bijdragen aan de markt waarin wij gezamenlijk actief zijn.

Voorraad & Leveringen

Onze voorraad is momenteel goed op peil. De afgelopen weken hebben wij uit voorzorg een extra voorraad aangelegd, hierdoor kunnen we onze producten goed en snel uitleveren en voorzien wij veelal geen langere levertijden.

Orders kunnen momenteel ook nog worden afgehaald bij de ingang van ons magazijn in Barendrecht. Uiteraard zijn hier de nodige maatregelen genomen om het afhaalproces voor alle partijen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo geschiedt het afhalen van producten bij ons magazijn contactloos.

Klantenservice

Wij doen er alles aan om onze klanten in deze tijd van een goede service te blijven voorzien. Onze klantenservice is goed bereikbaar. Zowel per telefoon als per mail staan wij u graag te woord en werken wij hard om de wacht- en reactietijden kort te houden.

In deze uitzonderlijke situatie willen wij graag benadrukken dat wij veel respect hebben voor iedereen die zich voor onze samenleving inzet. Ook zijn wij trots op alle magazijnmedewerkers, de klantenservice en de bezorgdiensten die er samen voor zorgen dat onze service en levering ook in deze periode gewoon door kunnen gaan. Zo proberen we ons steentje bij te dragen om ‘Uw Technisch Specialist’ te blijven.

Veel dank voor ieders begrip de komende tijd.