Geslaagde presentatie thuisbatterij

1 November, 2022

De vraag naar elektriciteit blijft groeien, maar opties om deze toenemende vraag op te vangen zijn er minimaal. Nedelko heeft om die reden een oplossing voor duurzame energieopslag voor thuis. Een innovatief product, waarbij we klaar zijn voor de toekomst. Om meer uitleg te geven over de opties voor duurzame energieopslag zijn wij met Nedelko uitgenodigd door de heer Rik Leenknecht van Electro Mandel, om een presentatie te geven over onze thuisbatterijen.

Floris van der Heijden, Category Manager bij Nedelko, heeft hierbij het woord genomen en 55 geïnteresseerde installateurs geïnformeerd over de toegevoegde waarde van een thuisbatterij. Ook kwamen onderwerpen als ‘een groene toekomst’ voorbij, maar ook hoe een ieder energiefacturen betaalbaar kan houden.

Verder kwam de terugverdientijd van de thuisbatterij ruimschoots aan bod, zeker tijdens de alsmaar stijgende energieprijzen. Dit zal dan ook een beslissende factor zijn voor de eindklant tijdens de aanschaf van een thuisbatterij.

Om de avond fijn af te sluiten had Electro Mandel voldoende hapjes en drankjes voorzien en werd er nog nagepraat tot in de late uurtjes.

Interesse in een thuisbatterij?

Ook interesse in een thuisbatterij of een andere vorm van duurzame energieopslag? Bekijk het hier of bestel direct.

Download hier de presentatie

 

Uw technisch specialist

Nedelko is al meer dan 65 jaar een vertrouwde partner en leverancier van elektrotechnische materialen, (intelligente) LED verlichting, duurzame energieoplossingen en identificatie- en veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Tsjechië, voorzien wij de Europese (elektro)technische markt van de beste producten. Snel en vol overtuiging!