ProGrip

Bedrijfsongevallen door uitglijden zijn vaak te voorkomen met een antislipproduct van ProGrip

Jaarlijks belanden miljoenen mensen in het ziekenhuis door een val vanwege uitglijden. Gladde vloeren en trappen als gevolg van vocht, chemicaliën of vetten zijn een belangrijke oorzaak van dit soort ongevallen. De professionele en revolutionaire antislipoplossingen van ProGrip zijn dé oplossing tegen alle soorten gladde oppervlakten.

Nedelko heeft met ProGrip de meest duurzame en veelzijdige antislipoplossingen van glasvezel versterkt polyester. Door gebruik te maken van aluminiumoxide korrels en een unieke formule en werkwijze bieden we volledig maatwerk welke voldoet aan de strenge normen op het gebied van vloerveiligheid. Wij geven niet voor niets 15 jaar garantie op onze antislipoplossingen.

Onze producten worden gebruikt onder de meest zware omstandigheden zoals in de voedings-, offshore en de olie- en gasindustrie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld traptreden, laddersporten en rooster- en traanplaatvloeren die voorzien worden van een ProGrip antislipproduct.

Voor plaatsen waar mechanische bevestiging niet mogelijk is, hebben we zelfklevende en vloeibare antislipproducten. Voor iedere ondergrond bestaat een antislipoplossing.

Met de uitzonderlijk duurzame antislipproducten van Nedelko behoort uitglijden tot het verleden. Informatie en samples zijn op aanvraag verkrijgbaar.

ProGrip
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied