Procell

Procell® 

Procell is het premium batterijmerk van Duracell speciaal voor de industrie. Het richt zich uitsluitend op de professionele markt en grootgebruikers. Het vervangen van batterijen in een professionele omgeving kan namelijk een aanzienlijke kostenpost zijn voor bedrijven. Niet alleen wordt er voor de batterijen betaald, maar ook arbeidsuren om de batterijen te vervangen. Om kosten te besparen zijn batterijen met een langere levensduur gewenst, waardoor vervangingskosten verlaagd worden. Procell heeft daarom een lijn apparaatspecifieke industriële alkalinebatterijen, elk met een uniek stroomprofiel.

Procell Alkaline

De Procell Alkalinebatterijen zijn speciaal ontwikkeld voor de beste prestaties in professionele apparaten zoals koolmonoxide- en rookmelders, alarmpanelen, afstandsbedieningen, bewegingssensoren, spoelmechanismen en draadloze muizen en toetsenborden. Door de langere levensduur en het superieure ontwerp (ten opzichte van eerdere industriële alkaline batterijen), wordt topkwaliteit gegarandeerd. 

De Procell Alkaline zijn verkrijgbaar in AA, AAA, C, D, 9V, 4,5V en CR123 Lithium 3V. De batterijen zijn handzaam verpakt per 10 stuks of een veelvoud daarvan.

Procell Intense Power

Voor professionele apparaten met een hoog verbruik die veel piekvermogen of stroom eisen, zijn de Procell Intense Power batterijen ontwikkeld. Deze krachtpatsers geven nauwkeurige energiestootjes af aan specifieke apparaten. Op deze manier gaat deze batterij tot 40% langer mee in professionele apparaten met hoog verbruik. De batterijen hoeven namelijk minder vaak vervangen te worden, wat operationele kosten bespaard. De Procell Intense Power batterijen worden gemaakt volgens hoogwaardig ontwerp (vergeleken met voorgaande Duracell industriële alkaline batterijen) om een superieure celconstructie te waarborgen. 

De Procell Intense Power batterijen zijn verkrijgbaar in AA, AAA, C, D en 9V. De batterijen zijn handzaam verpakt per 10 stuks of een veelvoud daarvan.

Procell
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 (0)3 826 99 99
Plaats een order

Renata Jurjevic

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied