LED openbare verlichting

Prolumia presenteert de volgende generatie LED technologie voor industriële en stedelijke, hedendaagse toepassingen... hierbij staat energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid centraal. Het uitgebreide pakket bestaat uit verschillende modellen en uitvoeringen. De LED armaturen zijn breed inzetbaar. Bijvoorbeeld voor de verlichting van voet- en fietspaden, wijkontsluiting, doorgaande en provinciale wegen. Daarnaast zijn ze ook als verlichting van parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen en rondom gebouwen te gebruiken.

Alle categoriën

Projectrealisatie

De markt van openbare verlichting is volop in beweging. Mede door het SER Energieakkoord is de focus komen te liggen op duurzaamheid en het reduceren van CO2-uitstoot. Om hier invulling aan te geven zijn er al veel innovatieve oplossingen ontwikkeld, zoals (dynamisch) dimmen of zelfs het uitschakelen van de verlichting. Hierbij heb je steeds meer specifieke kennis nodig om de juiste keuzes te maken, zonder voorbij te gaan aan de sociale en/of verkeersveiligheid. Door de jarenlange ervaring in de openbare verlichtingsmarkt is Nedelko dé aangewezen partij om al jouw LED vraagstukken verantwoord in te vullen.

In september 2013 sloten meer dan 40 organisaties het Energieakkoord voor duurzame groei. In het Energieakkoord staan afspraken over energiebesparing, schone technologie en klimaatbeleid. In het energieakkoord staan ook doelstellingen voor openbare verlichting (OVL).

Zo moet in 2020 40% van de openbare verlichting energiezuinig zijn én voorzien zijn van slim energiemanagement om zodoende invulling te geven aan de doelstelling om respectievelijk 20% (in 2020) en 50% (in 2030) aan energie te besparen. 

Inmiddels hebben wij in samenwerking met verschillende gemeenten geslaagde projecten gerealiseerd welke niet alleen hebben geresulteerd in een 70% lager energieverbruik, maar tegelijkertijd hebben bijgedragen aan meer lichtcomfort en een verbetering van de verkeersveiligheid. Een goede inventarisatie, het respecteren van de huidige situatie en een gedegen lichtplan waren de basis voor deze succesvolle projecten.

Persoonlijk advies van een specialist?

Wij geven jou geheel vrijblijvend deskundig advies, waarbij wij jouw wensen inventariseren. Breng op afspraak een bezoek aan onze showroom in Barendrecht. Tevens kunnen wij op locatie langskomen, graag zelfs!

Dynamische verlichting van nedelko

Licht naar behoefte

Middels de juiste intelligente aansturing kun je de gebruiker licht naar behoefte bieden, met een grote energiebesparing als gevolg. Aan als het nodig is, uit of gedimd als dit kan.

Totale regie

IOT maakt het mogelijk om middels het internet uw installatie te bedienen en te monitoren, slechts met het gebruik van jouw mobiele telefoon, tablet of PC.

Volledige ontzorging

Met meer dan 10 jaar ervaring, een studiebureau en een eigen technische dienst helpen wij jou graag met het maken van de juiste keuze. Uiteraard bepaal jezelf de mate waarin je ontzorgd wilt worden.

Flexibel

Door efficiënt gebruik te maken van onze logistieke kracht en onze eigen assemblage zijn wij in staat om een groot aantal productlijnen zeer snel te leveren.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends