Klittenband

Klittenband van het merk VELCRO® bundelt kabels, snoeren en draden op een slimme en veilige manier. Het merk ontwikkelt klittenband voor een enorme verscheidenheid aan industriële toepassingen. Het wordt gebruikt in de textielindustrie, maar kent ook andere (industriële) toepassingen... bijvoorbeeld bij de verwerking van data- en telecommunicatiekabels. Hier is het bundelen met klittenband verplicht om het insnoeren van kabels te voorkomen. Het klittenband is sterk, herbruikbaar, makkelijk verstelbaar en zorgt ervoor dat kabels niet beschadigd raken.

Klittenband

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Installatiemateriaal van Nedelko

Breed assortiment

Een ruim assortiment van meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Specialistische kennis

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechnische industrie.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Scherpe prijzen

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends