Printers & software

De gebruiksvriendelijke (industriële) sign- en labelprinters van Brady, en ProLabel bieden ontzettend veel mogelijkheden. In combinatie met de verschillende industriële en duurzame labelmaterialen kunnen in een handomdraai labels gemaakt worden, waar en wanneer ook. Het assortiment bestaat onder meer uit veiligheidspictogrammen, leidingcodering, barcodelabels en algemene signalering.

Alle categoriën

Labelprinter assortiment

Met een professionele labelprinter van Nedelko, wordt iedere identificatie behoefte vervuld. Elke labelprinter die wij aanbieden is breed inzetbaar en vormt de ideale partner voor alle printopdrachten. Of het nu gaat om 10 labels per week, of 1.000 labels per uur. Want ook wanneer het gaat om een hoge kwantiteit aan labels, zal de kwaliteit niet verloren gaan. Gebruik een labelprinter van Brady of ons eigen merk ProLabel om in een mum van tijd hoogwaardige en haarscherpe labels af te drukken.

Toepassingen labelprinter

Er zijn diverse soorten labelprinters verkrijgbaar binnen de markt. Voor als je ter plekke labels wil printen, is er een draagbare labelprinter verkrijgbaar. Dit soort printers zijn vaak wat kleiner van stuk en zijn hierdoor makkelijk mee te nemen en op te bergen. De toepassingen die bij een draagbare labelprinter horen zijn onder andere draad- en kabelcodering, keuringslabels, leidingcodering en magazijnlabels. Een draagbare labelprinter is vaak robuust, beschikt over beschermende onderdelen en is klaar voor professioneel gebruik. 

Wanneer je vaak aan een bureau zit, is het vaak niet nodig een draagbare labelprinter te gebruiken. Dan hebben Brady en ProLabel diverse soorten desktop labelprinters in het assortiment. Dit soort labelprinter is vaak aangesloten op een PC en kunnen grotere labels printen dan de draagbare variant. Een desktop labelprinter is erg veelzijdig en kan op een veelvoud van materialen en labelformaten printen. Denk hierbij aan componentcodering, typeplaatjes, PCB-labels en barcodelabels. 

Voor het zware werk kun je kiezen voor een industriële labelprinter. Deze labelprinter heeft een hoge printsnelheid en is in staat om in korte tijd een groot aantal labels te printen. Dit op zeer professionele wijze en van hoogwaardige kwaliteit. Denk hierbij aan toepassingen binnen de productie, retail of transport en logistiek.

Voor toepassingen zoals veiligheidssignalering, leidingcodering en magazijnidentificatie, kun je ook gebruik maken van een speciale signalering labelprinter. Deze labelprinter is speciaal ontwikkelt om zelf pictogrammen, leidingcodering en algemene signalering te printen op de meest duurzame en diverse materialen, waaronder magneetfolie of high performance vinyl of polyester. Ideaal om op een eenvoudige manier de gezondheid en veiligheid van werknemers te waarborgen.

Labels voor labelprinter

Voor ieder soort labelprinter zijn er diverse identificatie labels beschikbaar bij Nedelko. Een complete oplossing helpt bedrijven namelijk de productiviteit, veiligheid en beveiliging verhogen. Met de oplossingen van Brady, of ProLabel kun je blanco labels bedrukken voor tal van toepassingen. Print bijvoorbeeld typeplaatjes voor een juiste weergave van de identificatie van bijvoorbeeld eigendommen. Perfect voor bijvoorbeeld het identificeren van machines, verhuurartikelen of algemene productidentificatie. 

Wil je net een stap verder gaan, kies dan voor een fraudebestendig label. Een fraudebestendig label laat namelijk bij poging tot verwijdering een bepaald residu of patroon achter, of brokkelt af in kleine stukjes, waardoor er in één oogopslag te zien is of er gefraudeerd is met een bezitting of product. 

Verder bestaat het assortiment uit draad- en kabelcodering en veel verschillende soorten labels en tags. Al deze artikelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, materialen en soorten en zijn ideaal voor heldere codering. 

Al onze labels zijn uitermate geschikt voor een labelprinter. Benieuwd naar welke labels geschikt zijn voor jouw labelprinter? Neem contact op en onze specialisten helpen je verder. 

Software voor labelprinter

De juiste software voor een labelprinter is onmisbaar. Hoewel er bij iedere printer standaard software wordt geleverd, raden wij ten zeerste aan uitgebreidere software aan te schaffen. Zo kun je nóg beter, nóg gemakkelijker en nóg gebruiksvriendelijker ontwerpen en afdrukken. 

De software van NiceLabel is keer op keer uitgeroepen tot de meest gebruiksvriendelijke software voor labelprinters. Dit is ook de reden dat de professionals van Nedelko graag met dit pakket werken. Met NiceLabel ontwerp en print je met gemak teksten, barcodes, lijnen, vormen, gegevens uit databases, pictogrammen, industriële symbolen, logo’s en meer. Het ontwerpen van de labels is simpel en enorm flexibel. Gegevens kunnen bij het maken van het label worden ingegeven, of op een later moment met behulp van variabele velden. Koppel op een eenvoudige manier je eigen database aan de software met de zeer gebruiksvriendelijke interface. 

NiceLabel software voor labelprinters… De voordeligste manier om labels te ontwerpen en af te drukken.

Persoonlijk advies van een codeerspecialist?

We begeleiden jou vanaf de keuze van de labels, tot de installatie van de software en de printer en desgewenst zelfs de integratie met jouw bestaande database of ERP systeem.

Identificatie-oplossingen van Nedelko

Meest complete aanbod

Dankzij het uitgebreide assortiment aan labels en printers kunnen wij een invulling geven aan al jouw codeerproblemen.

Meer dan 30 jaar ervaring

Met ruim 30 jaar aan ervaring kunnen onze codeerspecialisten jou helpen bij het zoeken naar de beste identificatie-oplossing.

Gratis on-site installatie

Wil je een specialist op locatie hebben die de printer voor je instelt? Geen probleem. Wij bieden een installatie service op locatie aan door heel Nederland.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends