Zaklamp

De zaklampen van het merk Ledlenser maken gebruik van geavanceerde LED-technologie. Het merk komt uit Duitsland, bestaat inmiddels al ruim 25 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een vooraanstaande speler in de markt. De ongekend grote verscheidenheid aan producten zijn beschikbaar voor uiteenlopende doeleinden. Het assortiment bestaat onder andere uit: allround, sport, outdoor, industrial en zelfs Ex-gecertificeerde lampen.

Alle categoriën

Veilig met een zaklamp

Goede werkverlichting is heel belangrijk. Het verhoogt de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk en zorgt daarbij voor  een prettige werkomgeving. Niets is zo onprettig als in het donker te moeten werken. Ledlenser biedt daarom een volledig assortiment aan verschillende soorten zaklampen, welke allen praktisch, duurzaam en zeer eenvoudig in gebruik zijn.

Zaklamp als werkverlichting

Speciaal voor het zware werk in donkere omgevingen zijn er verschillende soorten zaklampen beschikbaar. Zo zijn er de zogeheten breedstralers, welke gemiddeld gezien een verlichtingshoek hebben van 60 graden, waardoor er een breed bereik haalbaar is. Mocht je een smalle, verre lichtbundel willen, met een stralingshoek van 30 graden, kun je kiezen voor een verstraler. Wanneer een oppervlak in één keer verlicht dient te worden, zijn er verschillende soorten lightbars beschikbaar. Wil je je handen vrijhouden? Kies dan voor een hoofdlamp. Nedelko heeft een zaklamp voor iedere toepassing.

Zaklamp voor veeleisende taken

Over het algemeen ligt de keuze voor een zaklamp bij een draagbare handlamp, zodat je deze eigenhandig bij kan stellen, of mee kunt nemen wanneer dit vereist is. Daardoor is een eis bij draagbare zaklampen voor industriële doeleinden dat deze stootvast is; wanneer de zaklamp valt mag het armatuur niet beschadigen en daarnaast mag er geen gevaarlijke situatie ontstaan door bijvoorbeeld rondspringende glassplinters. Tevens is het gebruikersgemak een zeer belangrijk punt. Denk hierbij aan het lage gewicht en de compactheid van de ombouw. Ook moet de zaklamp of werklamp simpel op te hangen of neer te zetten zijn.

Industrial LED werklampen

De Industrial LED werklampen van Ledlenser hebben tal van voordelen. Zo heeft iedere werklamp een reflector-lens, wat betekent dat deze lampen altijd een perfecte straal hebben, met een grote reikwijdte. Veel modellen hebben daarnaast ook de optie om deze reikwijdte aan te kunnen passen met het gepatenteerde Advanced Focus Systeem. Tevens heeft een zaklamp van Ledlenser een groot bereik bij minder lumen, wat de lampen duurzamer maakt dan vergelijkbare verlichting. 

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Veiligheidsproducten van Nedelko

Hoogwaardige kwaliteit

Bij alles wat wij doen, heeft de kwaliteit de hoogste prioriteit. En dat niet pas sinds gisteren, maar al 65 jaar lang!

Gebruiksvriendelijk

Onze producten dragen bij aan efficiëntere en veiligere werkprocessen van onze klanten. Bij wens kan er altijd een producttraining gegeven worden door één van onze productspecialisten.

Betrouwbaar en robuust

De betrouwbaarheid komt van onze robuuste producten en onze nuchtere mensen, die er alles aan doen om jouw probleem op te lossen.

Conform de geldende normen

Nedelko staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar vinden wij het belangrijk dat al onze producten voldoen aan de geldende wetgeving en normen.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends