LED lijnverlichting voor Jumbo Hulst

5 Oktober, 2017

Jumbo is één van de grootste supermarktketens in Nederland. Met ruim 500 filialen en meer dan 65.000 werknemers heeft het bedrijf de afgelopen paar jaar goed aan de weg getimmerd. Zo is het marktaandeel in 10 jaar tijd meer dan verdrievoudigd! Het succes van Jumbo Supermarkten lijkt geen grenzen te kennen. Een opvallend kenmerk van de supermarktketen is de gekozen uitstraling. Geel, geel en nog eens geel! Als je aan geel denkt.. denk je aan Jumbo. 

Jumbo Hulst

De buitenverlichting van de Jumbo vestiging in Hulst sloot niet goed aan met de gewenste uitstraling van de keten en was toe aan vernieuwing. In augustus 2014 besloot de vestiging hier wat aan te doen en nam contact op met Peter Bogaert van 2lights. Na een bezoek op locatie kwam al snel het idee om het pand te voorzien van LED lijnverlichting. De Prolumia LED Lumiaflex II serie, in de kleur geel, bood de perfecte oplossing. Deze LED lichtslang is uitermate geschikt voor buitentoepassingen, gebruikt weinig energie en produceert veel licht. Na goedkeuring van de vestiging zijn de lichtslangen in oktober gemonteerd langs de gehele breedte van het gebouw. Het resultaat was verbluffend en voldeed aan alle verwachtingen van de opdrachtgever. 

Na de installatie van de LED lichtslangen zijn er medewerkers van het hoofdkantoor langs geweest om de nieuwe frisse uitstraling te bewonderen. Zij spraken met lovende woorden over het nieuwe uiterlijk en wilden graag een keer met Peter Bogaert om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken voor andere filialen. Inmiddels schrijft het hoofdkantoor van de supermarktketen de Lumiaflex II serie voor bij alle 400 te restylen filialen! De keuze ligt hierbij wel nog geheel bij de franchisenemer. 

Nu bijna een jaar later zijn er al tien filialen voorzien van LED Lumiaflex lichtslangen en natuurlijk gaan er nog vele volgen!