Nedelko is Gold Partner van Brady

10 Maart, 2023

Een grote doos gebak van Brady want wij zijn Brady Gold-partner en dat mag gevierd worden. Met ons hele bedrijf en met Angelo Romano van Brady.

Wat houdt het Gold Partnerschap in?
Een Brady Gold partner is een gecertificeerde partner van Brady Corporation die voldoet aan een aantal belangrijke criteria. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van Nedelko als Brady Gold-partner:
 

Breed assortiment

Nedelko biedt een breed assortiment aan producten en oplossingen van Brady, waaronder labels, printers, software en andere identificatie- en veiligheidsoplossingen. Hierdoor hebben onze klanten een ruime keuze aan producten en kunnen ze alles vinden wat ze nodig hebben op één plek.
 

Hoge kwaliteit

Wij bieden hoogwaardige producten en oplossingen die voldoen aan de hoge normen van Brady voor prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Hierdoor kunnen klanten erop vertrouwen dat ze producten van hoge kwaliteit kopen die lang meegaan en betrouwbaar zijn.
 

Expertise:

Wij hebben als Brady Gold-partner heeft uitgebreide kennis van de producten en oplossingen van Brady, en kunnen klanten helpen bij het selecteren van de juiste oplossingen voor hun specifieke behoeften. Dit betekent dat de klanten kunnen vertrouwen op deskundig advies en zo de beste producten en oplossingen krijgen die passen bij hun specifieke toepassing en situatie.
 

Innovatie

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van identificatie en veiligheid, en bieden onze klanten de meest geavanceerde oplossingen op de markt. Dit betekent dat de klant altijd toegang heeft tot de nieuwste technologieën en producten.
 

Snelle levering

Wij hebben een ruime voorraad van Brady-producten, waardoor we snel kunnen leveren aan klanten. Hierdoor kunnen klanten hun projecten snel afronden en hun deadlines halen.
 

Klantenservice

En wij zijn Brady Gold-partner omdat wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende klantenservice. We bieden technische ondersteuning, training en andere diensten om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen. Dit betekent dat de klant altijd toegang heeft tot deskundige hulp en ondersteuning bij het gebruik van hun Brady-producten.
 

 

Kortom, het kopen van Brady producten bij Nedelko zorgt ervoor dat de klant deskundige hulp en ondersteuning krijgt, hoogwaardige producten van de hoogste kwaliteit ontvangt en gemakkelijk alles kan vinden wat hij nodig heeft op één plek.
Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van identificatie- en veiligheidsoplossingen, tja, geef ons dan een belletje om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. +32 3 826 99 99  of stuur een mailtje naar info@nedelko.be.

.