VELCRO®

Met klittenband van Velcro Companies bundel je kabels, snoeren en draden op een slimme en veilige manier. Ze zijn sterk, herbruikbaar, makkelijk verstelbaar en voorkomen dat kabels beschadigen. Nedelko is exclusief distributeur van het merk VELCRO® binnen de elektro(technische) industrie en kan het gehele assortiment uit voorraad leveren.  

Ontdek de verschillende producten:


Belangrijkste voordelen VELCRO® Brand klittenband

  • Gemakkelijk in gebruik zonder zware handelingen;
  • Eenvoudig te verstellen met minder afval en minder herbewerking;
  • Geen schade aan kabels;
  • Milieuvriendelijk en gemaakt zonder eventuele giftige chemicaliën die vaak in plastic kabelbinders zitten;
  • Verkrijgbaar in vele maten en kleuren met of zonder vlamvertragende behandeling;
  • Tapes kunnen op de gewenste maat worden gesneden.

Uitgelicht: VELCRO® Brand ONE-WRAP®  tape

VELCRO® Brand ONE-WRAP® zelfsluitende tapes en straps bewijzen al jaren dat zij de perfecte oplossing zijn om kwetsbare kabels, snoeren en zelfs verse producten in de supermarkt te bundelen. De gepatenteerde veilige en lijmvrije zelfsluitende bevestiging is leverbaar met of zonder vlamvertragende behandeling en is verkrijgbaar in vele maten en kleuren. Ideaal voor het coderen van netwerk- en elektrische bedradingen!

Over het merk VELCRO® 

De VELCRO® Brand sluitingen hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt sinds ze meer dan 60 jaar geleden werden uitgevonden. Ze werden zelfs gebruikt in het ruimtepak dat Neil Armstrong droeg tijdens zijn beroemde maanlanding in 1969. Tegenwoordig wordt klittenband van haak- en lusband, en nu ook klittenband met dubbele haakband, in allerlei producten gebruikt, van transport, persoonlijke verzorging en kleding tot zelfs in verpakkingen.

Velcro Companies beschikt over meer dan 400 patenten wereldwijd. De toepassingen die hiermee worden ontwikkeld, dienen als alternatief voor gebruikelijke mechanische en zelfs chemische sluitingen. De producten worden toegepast bij tijdelijke bescherming, vloeren/afwerking, zonne-energie, schuurpapier en zelfs kunstgras.

De VELCRO® Brand sluitingen zijn beschikbaar in waterbestendige varianten en worden zowel gebruikt om zware voorwerpen bijeen te houden of om een kindertekening aan de muur te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor vrijwel grenzeloze toepassingen.

Wil je graag meer informatie over de verschillende soorten klittenband of wil je een monster aanvragen? Onze specialisten helpen jou graag bij het vinden van de juiste oplossing. 

VELCRO®
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied