Pro-Energy

PERFORMANCE ON A DIFFERENT LEVEL

Leverancier

Onder ons eigen private label Pro-Energy leveren wij accu’s en batterijen voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen verschillende markten. Dit voor zowel stationair als cyclisch gebruik. Van revalidatiemiddelen tot datacentra en van windparken tot aan recreatievoertuigen... Voor iedere toepassing heeft Pro-Energy de oplossing letterlijk in huis.

Naast het leveren van de accu biedt Pro-Energy een breed scala aan ondersteunende diensten.

Advies

Pro-Energy heeft specialistische kennis in huis en geeft professioneel advies. Op die manier leveren wij jou niet alleen een goed product maar bieden wij je ook de beste oplossing. Pro-Energy is niet gebonden aan bepaalde merken wat betekent dat je ook voor een onafhankelijk advies bij ons terecht kunt. Bij Pro-Energy zijn de lijnen kort en wordt er telkens goed meegedacht. Ons salesteam staat altijd voor je klaar en helpt bij iedere uitdaging. Met al hun kennis en ervaring zijn zij uitstekend in staat om steevast de juiste oplossing te bedenken.

Service

Pro-Energy neemt graag de verantwoordelijkheid om te ontzorgen, wat betekent dat onze service niet stopt na de levering van de accu. Desgewenst verzorgen wij, in goede samenwerking met gecertificeerde en ervaren installateurs, het plaatsen en installeren van accu’s op locatie. Uiteraard kunnen wij ook het transport van alle accu’s op ons nemen. Tot slot kan er geheel naar wens een servicecontract of instandhoudingsovereenkomst worden opgemaakt om de continuïteit van je bedrijfsvoering te waarborgen.

Pro-Energy
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 (0)3 826 99 99
Plaats een order

Renata Jurjevic

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied