Master Lock

Master Lock wordt wereldwijd erkend als maker van originele, duurzame hangsloten en beveiligingsproducten. Sinds de oprichting in 1921 hebben ze hard gewerkt om het vertrouwen van hun klanten te winnen door hun belofte van kwaliteit en degelijkheid waar te maken. Hierdoor loopt Master Lock telkens voorop met het ontwerp, de gebruiksmogelijkheden en de prestaties van hun sloten. Als grootste internationale fabrikant en leverancier van hangsloten wordt Master Lock nog altijd gedreven door de passie van de oprichters om kwaliteit en overtuigende meerwaarde te leveren in een steeds breder assortiment beveiligingsoplossingen.

Soorten sloten

Overal waar je naartoe gaat kan je bezittingen beveiligen met koffersloten en lichte hangsloten. Master Lock biedt dit en meer aan in het grootste assortiment multipurpose-sloten, voor o.a. het vergrendelen van kluisjes, schuren en poorten. Ze maken cijfersloten met vaste en instelbare codes, zowel in modieuze kleuren als in duurzaam messing. Ook sloten met beugelbescherming en sloten van gelamineerd staal worden door hun geproduceerd. De High Security-sloten zijn ontworpen voor maximale veiligheid en een gerust gevoel. Ze zijn perfect voor het afsluiten van poorten, garages en rolluiken voor winkels. Master Lock heeft deze hoge kwaliteit sloten in messing en staal, met beugelbeschermer en vinylbekleding. Zowel de sloten met sleutel als met een cijfercombinatie zijn verkoopsuccessen.

Extreme weersomstandigheden

Sommige sloten zijn speciaal gemaakt voor extreme weersomstandigheden en dus bestand tegen corrosie. Zie voor tuingereedschap, poorten of schuurdeuren ons assortiment kabels en kettingen. Ook voor fietsen, motorfietsen en scooters hebben we sloten en kabels. Master lock levert spinnen en spanbanden om bagage en vracht te bevestigen op fietsen, autodaken en aanhangwagens. Al deze producten zijn ontworpen voor extra veiligheid voor uw auto en aanhangwagen. Select Access™-kluizen zijn sleutelkasten met cijfercode die alleen toegankelijk zijn voor mensen aan wie je de code geeft.

Als distributeur van Master Lock kun je voor advies en bestellingen bij Nedelko terecht. We beschikken over een zeer ruim assortiment aan standaard hangsloten die uit voorraad leverbaar zijn.

 

Master Lock
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied