Cablesafe

21% van arbeidsongevallen wordt veroorzaakt door struikelen (CBS, 2016). De Cablesafe haken kunnen jou helpen deze ongevallen te voorkomen als er losse kabels en slangen op de werkvloer liggen. Creëer orde door kabels en slangen op te hangen! De Cablesafe is ontwikkeld voor een industrietak waar veiligheid de hoogste prioriteit heeft, de offshore. Toch heeft de Cablesafe zich ondertussen op veel andere gebieden bewezen, zoals raffinaderijen, chemische fabrieken, scheepswerven, elektrische centrales en andere grote projecten.

De S van sterk

De s-gevormde haak is zeer sterk. De grootste Cablesafe kan een gewicht dragen van 190 kg. De Cablesafe is gemaakt van glasvezel versterkt polyester en heeft een zeer lange levensduur.

De S van simpel

De Cablesafe is een simpel hulpmiddel om de werkvloer schoon te houden van obstakels. Kabels, snoeren en leidingen hangt u in een handomdraai op. De Cablesafe is er een veel verschillende maten en uitvoeringen. Zo is er ook een lichtgevend type verkrijgbaar, voor de donkere werkplekken. Op verzoek kunnen wij de haken ook leveren met bedrijfsnaam en/of in de eigen bedrijfskleur.

De S van solide

De Cablesafe is veilig dankzij de sterke combinatie van materiaaleigenschappen. Het temperatuurbereik loopt van 20°C tot 200°C en daarnaast is de Cablesafe elektrisch isolerend waardoor toepassing in de elektrotechniek ook mogelijk is.

Meer weten over de producten van Cablesafe? Vraag het onze specialisten!

Cablesafe
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied