Plug & muuranker

Met het assortiment pluggen en muurankers van Elematic, kunnen materialen aan elk type wand veilig en professioneel bevestigd worden. Er zijn pluggen beschikbaar voor wanden van beton, steen en cellen-/gasbeton. Ook voor holle wanden bestaande uit gipskarton en andersoortig plaatmateriaal is er een oplossing. Een uniek product in het assortiment is de innovatieve, universele Bluefix 2-componenten plug, welke in ieder basismateriaal optimaal presteert.

Pluggen

Een plug wordt gebruikt om een object aan niet-elastisch materiaal te bevestigen. De plug wordt aangebracht in een voorgevormd gat dat precies op maat is in het niet-elastische materiaal. Om de verbinding uiteindelijk tot stand te laten komen, wordt er vaak een schroef gebruikt. Tijdens het indraaien van de schroef, zet de plug uit, waardoor deze zich in het gat klemt.

Universele pluggen

Er zijn diverse soorten ondergronden, denk aan poreuze, heel harde, zachte, helemaal nieuwe of juist wat brokkelige ondergronden. Wil je iets aan deze oppervlakten bevestigen? Dan heb je al snel pluggen nodig. Voor elk soort ondergrond heb je een ander soort plug nodig. Zo zijn er standaard pluggen voor o.a. beton of metselwerk, maar ook hollewandpluggen voor wandbouwplaten of gipsplaten. Nedelko heeft een groot assortiment aan universele pluggen, die voor praktisch iedere ondergrond geschikt zijn. In beton en massief gesteente klemt de plug zich vast, terwijl de plug zich verknoopt in wandplaten en geperforeerde bakstenen. 

Elematic BLUEFIX pluggen

Elematic BLUEFIX is de eerste plastic plug die bestaat uit twee verschillende kunststof componenten. Deze sterke innovatie is speciaal geschikt voor o.a. (gas)beton, baksteen, gipsplaat en diverse soorten metselwerk. Voor al deze situaties gebruik je voortaan uitsluitend nog maar BLUEFIX pluggen!

 

Tijdens het vastschroeven zorgen de anti-roterende vinnen voor de beste grip in het materiaal. De unieke dynamische kraag voorkomt beschadigingen aan gipsplaat en zorgt voor een gladde afwerking. Door de speciale constructie en structuur wordt een perfecte knoop gemaakt in situaties met een holle wand.

BLUEFIX is de eerste universele hoogwaardige plug, getest onder kritische en seismische omstandigheden.

Trider muuranker

Op zoek naar een effectief en betrouwbaar muuranker, welke ook nog eens geschikt is voor zowel holle als massieve ondergronden? Kies dan voor Elematic Trider; hét alternatief voor chemische muurankers. Dankzij zijn unieke expansie en flexibiliteit ondersteunt Trider zware lasten op verschillende constructiematerialen, wat zorgt voor een effectieve en betrouwbare verankering.

Trider van Elematic is een uniek muuranker. Het stalen expansielichaam zet effectief uit in drie richtingen. Trider is veilig in gebruik, want de bijzondere positioneringsrand voorkomt dat het anker te diep in de basismaterialen wordt gestoken en draagt ​​bij aan een betere oppervlakteafwerking. Tevens beschermd de innovatieve stofbescherming de metrische schroefdraad en zorgt voor een efficiënte en snelle installatie van het muuranker.

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Installatiemateriaal van Nedelko

Breed assortiment

Een ruim assortiment van meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Specialistische kennis

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechnische industrie.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Scherpe prijzen

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends