Plug & muuranker

Met het assortiment pluggen en muurankers van Elematic, kunnen materialen aan elk type wand veilig en professioneel bevestigd worden. Er zijn pluggen beschikbaar voor wanden van beton, steen en cellen-/gasbeton. Ook voor holle wanden bestaande uit gipskarton en andersoortig plaatmateriaal is er een oplossing. Een uniek product in het assortiment is de innovatieve, universele Bluefix 2-componenten plug, welke in ieder basismateriaal optimaal presteert.

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Installatiemateriaal van Nedelko

Breed assortiment

Een ruim assortiment van meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Specialistische kennis

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechnische industrie.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Scherpe prijzen

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends