Isolatiemateriaal

PVC isolatiekous van ons private label Pro-Install wordt voornamelijk toegepast in kabelbomen. De te isolatiekhermische of elektrische isolatie zorgt voor meer veiligheid op de werkplek. Dous wordt geleverd op rollen van 100 meter. PVC isolatietape van het merk Elematic heeft een hoog isolerend vermogen (600 V), biedt goede mechanische bescherming en kenmerkt zich door de flexibiliteit van het materiaal. Het is zelfdovend en eenvoudig aan te brengen. De tape heeft een hoge slijtvastheid en een goede weerstand tegen zuren, basen en (sterk) wisselende weersomstandigheden.

Isolatiemateriaal

Persoonlijk advies van een specialist?

PVC isolatiekous van ons private label Pro-Install wordt voornamelijk toegepast in kabelbomen. PVC isolatietape van het merk Elematic heeft een hoog isolerend vermogen (600 V), biedt goede mechanische bescherming en kenmerkt zich door de flexibiliteit van het materiaal.

Installatiemateriaal van Nedelko

Breed assortiment

Een ruim assortiment van meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Specialistische kennis

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechnische industrie.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Scherpe prijzen

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends