Nieuw! Prolumia catalogus 2022-2023

31 Augustus, 2022

Het is zover! De gloednieuwe editie van de Prolumia catalogus 2022-2023 is nu beschikbaar. Hierin vindt u de beste innovatieve verlichtingsoplossingen voor tal van verlichtingsvraagstukken. Niet alleen wordt er licht geschenen op de vertrouwde LED armaturen, ook staan nieuwste armaturen in de spotlights.

Wat biedt deze nieuwe Prolumia catalogus?

 • Uitgebreide specificaties.
  Alle series zijn nu voorzien van maattekeningen en lichtverdelingen.
 • Nog meer mogelijkheden.
  Er is info toegevoegd over de microwave bewegingssensoren en de schemerschakelaars, om nog meer inzicht te geven over de werking van de producten.
 • Toepassingsgericht.
  De LED producten stralen kwaliteit uit, maar komen nog beter tot hun recht als je ziet waarvoor ze gebruikt worden.
 • Handige QR-codes.
  Met behulp van deze door jouw smartphone te scannen codes wordt er een brug geslagen tussen online en offline informatie.
 • Online volledig klikbaar.
  Navigeer snel tussen producten, categorieën, referenties, informatie en meer.

Dit en meer kunt u allemaal vinden in de nieuwe Prolumia catalogus. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ‘m hier online of vul hier het formulier in, dan zorgen wij ervoor dat u kosteloos een exemplaar ontvangt.

Prolumia

Prolumia is hét merk voor LED verlichting. Dankzij vijf brede productgroepen bestaande uit LED lijnverlichting, LED binnenverlichting, LED buitenverlichtingindustriële LED verlichting en openbare LED verlichting voldoet Prolumia aan vrijwel elke verlichtingswens. Daarnaast streeft Prolumia naar stabiel klantcontact, deskundig advies over alle vraagstukken en een extraatje qua service.