Klantenportaal & Webshop

Klantenportaal & Webshop

Bij Nedelko hebben wij een klantenportaal ontwikkeld met tal van handige functionaliteiten en voordelen voor onze klanten. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen:

  • Bekijk op elk moment van de dag de huidige voorraad en levertijden van alle artikelen.
  • Uw persoonlijke kortingspercentage wordt direct getoond en verrekend, zodat u uw prijs meteen kunt zien.
  • Plaats 24/7 een bestelling in het portaal op het moment dat het u uitkomt.
  • Bekijk alle openstaande orders, offertes en facturen in één handig overzicht.
  • De kleine orderkosten op de webportal bedragen slechts €15,00 als uw opdracht onder de €150 zit.

En dat is nog niet alles:

Wij blijven het klantenportaal doorontwikkelen zodat u hier in de toekomst nog meer nuttige en handige informatie kunt vinden. Als ons klantenportaal niet geschikt is voor uw bedrijf, bieden wij ook EDI-oplossingen aan waarmee u snel en efficiënt elektronische bestellingen kunt plaatsen en ontvangen. Neem gerust contact met ons op om te kijken welke optie het beste bij uw bedrijf past.

Als u nog geen toegang hebt tot ons klantenportaal, kunt u snel en gemakkelijk een toegangscode aanvragen. Na bevestiging van uw aanmelding kunt u direct aan de slag. Als u al inloggegevens hebt, kunt u inloggen via Mijn Nedelko op onze website.

Mocht u vragen hebben over het klantenportaal of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via e-mail, chat of door te bellen naar 0181 64 54 00.

Wij hopen dat ons klantenportaal u nog beter van dienst kan zijn en zien uit naar een prettige samenwerking!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends