EDI

EDI

EDI, of Electronic Data Interchange, is een gestandaardiseerd systeem voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten tussen bedrijven. Nedelko biedt verschillende EDI oplossingen aan, waaronder Transus, Bellidic, Descartes en andere mogelijke koppelingen.

Waarom EDI gebruiken?

Ontdek waarom EDI gebruiken voordelig kan zijn voor uw bedrijf. Verminder handmatige processen en papierwerk, verbeter de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen, voorkom fouten en vertragingen in de communicatie en bespaar tijd en geld.

Onze EDI oplossingen

  • Transus: communiceer met partners die verschillende EDI-formaten gebruiken
  • Bellidic: een cloud-gebaseerde oplossing voor de uitwisseling van facturen en andere documenten
  • Descartes: een complete EDI-oplossing voor de uitwisseling van verschillende documenten

Naast onze standaardoplossingen kunnen we ook een aangepaste koppeling maken om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Hierbij kijken we naar uw bedrijfsprocessen en zorgen we voor een naadloze integratie van de EDI-oplossing in uw systemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van EDI

Verlaag de kosten en verbeter de efficiëntie door handmatige processen te elimineren, verhoog de snelheid van communicatie en documentuitwisseling, minimaliseer fouten en vertragingen in de communicatie tussen u en uw handelspartners en kies uit verschillende oplossingen en kies de oplossing die het beste past bij uw bedrijf.

Is EDI niet haalbaar?

Geen zorgen, we hebben ook een oplossing voor u. We kunnen u namelijk aansluiten op ons klantenportaal, waar u 24/7 toegang heeft tot onze voorraad- en levertijdinformatie en waar u gemakkelijk een bestelling kunt plaatsen. Mocht u in de toekomst toch de overstap willen maken naar EDI, dan kunnen we u ook hierbij helpen.

Interesse in EDI?

Als u geïnteresseerd bent in onze EDI-oplossingen, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends