Datapools

Datapools

Het publiceren van uw data op datapools zoals 2BA en Artikelbeheer.nl is van essentieel belang voor een succesvolle uitwisseling van informatie en om zaken te kunnen doen via EDI. Via deze datapools kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot de benodigde informatie om uw bedrijf te laten groeien.

Om u nog meer flexibiliteit te bieden, kunnen wij ook exports aanreiken via standaarden van de industrie, zoals DICO, sales005, bmecat, insbou3 en 4, en meer.

Hieronder hebben we enkele voordelen van het publiceren van uw data op datapools op een rijtje gezet:

  • Verbeterde datakwaliteit en consistentie
  • Efficiëntere communicatie tussen bedrijven
  • Vermindering van administratieve taken en fouten
  • Betere zichtbaarheid en toegang tot productinformatie
  • Verhoogde klanttevredenheid en betere relaties met klanten

2BA en Artikelbeheer.nl zijn beide datapools die specifiek zijn ontworpen voor de bouw- en installatiebranche. 2BA is een datapool voor het beheer van artikelgegevens, waar leveranciers hun productgegevens kunnen publiceren en hun klanten de informatie kunnen gebruiken om bestellingen te plaatsen en hun voorraad te beheren. Artikelbeheer.nl is een centrale database voor productinformatie, prijzen en voorraadgegevens voor de bouw- en installatiebranche.

Door onze gegevens op deze datapools te publiceren, kunnen we u helpen om uw productinformatie en voorraadgegevens gemakkelijker te beheren en te gebruiken bij uw eigen inkoop- en verkoopprocessen. Wilt u meer informatie over onze EDI-oplossingen en het publiceren van onze data op datapools? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends