Petrochemie

Energie- en emissievraagstukken, (explosie)veiligheid, strenge regelgeving en vragen vanuit snel veranderende markten leggen een enorme druk op het innovatievermogen van de petrochemische industrie. Een industrie die momenteel wordt uitgedaagd door een lage olieprijs die de productwaarde verlaagt en een rendabele exploitatie van bestaande en nieuw te bouwen plants onder druk zet. Juist nu vraagt dat om innovatieve oplossingen en nieuwe manieren van samenwerken. Gevaarlijke apparatuur, bedrijfskritische processen en apparatuurintensieve activiteiten zijn slechts enkele van de uitdagingen en veiligheidsrisico's waarmee de petrochemische industrie vandaag de dag geconfronteerd wordt.

Nedelko is al vele jaren een erkende Brady dealer. Brady levert een breed assortiment artikelen aan veiligheids- en identificatieproducten. Onze Brady specialisten helpen jou initiatieven op vlak van procesveiligheid en operational excellence te stimuleren en te ondersteunen.

Als leverancier van totaaloplossingen hebben we alles wat je nodig hebt voor de visuele betrouwbaarheid van jouw apparatuur, gevarencommunicatie (ISO 7010 en CLP/GHS), veiligheid van onderhoud, elektrische veiligheid, preventie van uitglijden, struikelen en vallen en andere belangrijke veiligheidskwesties. Ons productassortiment omvat onder andere veiligheidspictogrammen en labelingsystemen, EX connectoren, absorptiemiddelen, lockout/tagout en EX verlichting.

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series