Offshore

De offshore industrie wordt momenteel uitgedaagd door een lage olieprijs die energiewinning en gerelateerde activiteiten op zee stevig onder druk zet. Investeringsbudgetten zijn substantieel lager terwijl op termijn de wereldwijde vraag naar energie alleen maar gaat toenemen. Ondertussen worden regels rondom veiligheid en milieu steeds strenger. Juist nu vraagt dat om innovatieve oplossingen en nieuwe manieren van samenwerken.

Nedelko biedt een breed assortiment aan gerelateerde offshore artikelen aan. We zijn bekend met materialen die worden toegepast voor hoge drukken, hoge corrosieresistentie, hoge temperaturen of andere agressieve omgevingen. Producten die wij onder andere leveren zijn; EX connectorenEX verlichtingkunststof kabelbinders, metalen koppelingenLockout Tagout en nooddouches.

De producten die wij leveren kunnen voldoen aan een brede range van IP-waarden, zijn bestendig tegen corrosie en trillingen en toepasbaar in een brede range van temperaturen. Dankzij onze ervaring in de offshore zijn wij flexibel in het configureren van specifieke producten die precies op maat van onze klanten kunnen worden gemaakt.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series