Hospitality

De hospitality branche is een sterk concurrerende omgeving. Er is sprake van een voortdurende strijd om de gast die steeds weer hogere en andere eisen stelt. Verlichting die automatisch dimt bij het verlaten van een ruimte, muziek in de hotel lobby om het juiste imago over te brengen en een persoonlijke instelling voor temperatuur in de hotelkamer. Stuk voor stuk voorbeelden van mogelijkheden om de gastvrijheid richting bezoekers te vergroten. 

Nedelko levert een breed pakket aan oplossingen voor de hospitality branche. Het pakket LED verlichting leent zich uitstekend voor het creëren van de juiste sfeer in een restaurant, een hotelkamer of op een feest. Met een slim lichtplan kan met één druk op de knop de sfeer in de ruimte volledig aangepast worden aan elke situatie.

Voor het verkrijgen van een gebruiksvergunning in de hospitality branche zijn goede vluchtweg- of ontruimingsplattegronden van essentieel belang. Nedelko kan jou helpen met het verzorgen van alle veiligheidsproducten en identificatie-oplossingen die nodig zijn om de vluchtwegen in een gebouw goed in kaart te brengen.

Benieuwd wat Nedelko voor jou kan betekenen? Bel ons op 0180 64 54 00 voor een vrijblijvende afspraak, of vul het contactformulier in.

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series