PIM artikelbestand

PIM artikelbestand

Op zoek naar een eenvoudige en efficiënte manier om uw artikelbestanden up-to-date te houden? Bij ons kunt u terecht voor een los PIM artikelbestand dat voldoet aan de industrie standaard. U kunt het bestand eenvoudig downloaden via onze website of contact met ons opnemen voor meer informatie.

Maar wat is PIM eigenlijk?

Product Information Management (PIM) is een softwareoplossing waarmee bedrijven hun productinformatie centraal kunnen beheren en organiseren. Met een PIM-systeem kunt u alle relevante informatie over uw producten op één plek verzamelen en bijwerken, zoals productkenmerken, afbeeldingen, prijzen, beschrijvingen en meer.

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van een PIM-systeem, waaronder:

  • Betere controle over productinformatie en kwaliteit
  • Efficiënter beheer van productinformatie
  • Snellere time-to-market voor nieuwe producten
  • Verbeterde merkconsistentie en klantervaring
  • Hogere productiviteit en lagere kosten

Bij ons maken we gebruik van het PIM-systeem van Leverancier Compano. Dit systeem biedt geavanceerde functies en mogelijkheden om uw artikelbestanden te beheren en te optimaliseren.

Wilt u meer weten over ons PIM artikelbestand en hoe we u kunnen helpen om uw productinformatie beter te beheren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of via onze contactgegevens. Onze experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends