Disclaimer

Disclaimer

Gegevens van je bedrijf en contactpersonen die we via het gebruik van onze website verkrijgen, worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Het gaat daarbij om de volgende gegevens:

  • Gegevens die je actief opgeeft over jezelf en de contactpersonen, zoals bijvoorbeeld e-mailadressen en adresgegevens.
  • Gegevens over het gebruik van onze site zoals bezochte pagina's en de frequentie waarmee deze pagina's bezocht zijn.

De gegevens die je verstrekt over je bedrijf leggen we in een bestand vast. Deze gegevens worden niet aan een derden ter beschikking gesteld maar worden gebruikt voor zowel statistische analyses als analyses per bedrijf. Er wordt gebruik gemaakt van een statistisch programma dat registreert hoe vaak onze website wordt bezocht, via welke links dat gebeurt etc. Ook maken wij gebruik van cookies. Indien je daar bezwaar tegen hebt, verzoeken we je internetbrowser zodanig in te stellen dat deze het plaatsen van een cookie meldt, zodat je deze vooraf kunt weigeren. We wijzen je er op dat het niet te voorkomen is dat derden bijvoorbeeld de frequentie waarmee je onze website bezoekt op naam kunnen registreren.

Intellectuele eigendomsrechten 
Indien je ons een bericht stuurt, bijvoorbeeld een tip die voor meerdere klanten van belang is, geef je ons daarmee het recht je bericht op enige wijze openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, zonder dat daarvoor een nadere vergoeding verschuldigd is. Uiteraard geldt dit niet voor bedrijfsgegevens. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze website, zoals de programmatuur, teksten, beelden en geluiden berusten bij ons en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben.

Veiligheid 
Gegevens die je opgeeft bij registratie worden via een beveiligd protocol over het net gestuurd. Wij laten dagelijks een viruscheck uitvoeren, teneinde zoveel mogelijk te waarborgen dat onze website virusvrij is en blijft. Echter kunnen we de virusvrijheid van onze website niet garanderen.

Prijzen & promoties 
Aan het samenstellen van de informatie die gepubliceerd wordt via onze website wordt een grote mate van zorg besteed. Wij kunnen, bijvoorbeeld door invloeden van buitenaf, echter niet altijd voorkomen dat hierin onjuistheden voorkomen. Er kunnen hieraan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Nedelko.nl kan voor eventuele onjuistheden geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Nedelko kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de directe of indirecte schadegevolgen van deze informatie.

Phishing 
Wees alert op Phishing. Phishing betekent dat criminelen e-mails versturen, zogenaamd uit naam van Nedelko waarin ze naar jouw persoonlijke (inlog)gegevens vragen. Wij zullen hier nooit via e-mail naar vragen. Geef gegevens dus nooit op als je niet zeker bent van de afzender.
 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Waarom Nedelko?

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij jou dan ook éxtra snel leveren! Dan heb je ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op jouw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in jouw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door jou gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends