Facilitair

Het facilitair bedrijf van een ziekenhuis vervult een wezenlijke functie rondom de zorgverlening. Zeker nu patiënten een steeds groter belang hechten aan beleving en omgang. Dat vraagt om facilitair management dat een hoge kwaliteit biedt, kan meebewegen, vernieuwt, flexibel is en gastvrijheid en hospitality hoog in het vaandel heeft staan. 

Nedelko levert een breed pakket aan facilitaire producten voor ziekenhuizen. Onze veiligheidsspecialisten hebben voor elk codeer- en of identificatieprobleem een passende oplossing. De toepassingen variëren van kabelcodering, gevaarlijke stoffen, etikettering, fraaie typeplaten en veel meer.

Als er één plek is waar een betrouwbare energievoorziening echt van levensbelang kan zijn, dan is het wel een ziekenhuis. Een goede noodstroomvoorziening die naadloos de energievoorziening overneemt wanneer het hoofdnet het af laat weten, is dan ook van cruciaal belang. Of het nu gaat om een noodvoorziening voor de operatiekamer, back-up stroom voor de life support apparatuur op de intensive care, of een betrouwbare energievoorziening voor het hele gebouw: een kwalitatief hoogwaardig noodstroomsysteem is van het allergrootste belang. Nedelko levert onder de naam Pro-Energy hoogwaardige accu’s en noodverlichting accupacks aan voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Meer weten over de facilitaire oplosingen die wij voor jouw ziekenhuis kunnen verzorgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak, of vul het contactformulier in.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series