Herbie

De Herbie Clip is een nylon slangklem, welke is voorzien van een dubbele rij tanden voor de vergrendeling. Het resultaat: een extreem goede sluiting!

De klem is 100% gemaakt van Nylon 6.6., een zeer stevig kunststof. Nylon 6.6 is onder andere resistent tegen het merendeel van de industriële oplosmiddelen zoals brandstoffen, oliën, vetten en vele andere chemische producten. Daarnaast win je met deze klem tijd met de simpele installatie en bovendien is de klem zeer onderhoudsvriendelijk, want dit product heeft geen snijdende hoeken die slangen beschadigd of de gebruiker verwondt.


Deze klemmen worden onder andere gebruikt in de auto-industrie, witgoed, elektronica, badkamers, de marine en in ziekenhuizen. In feite overal waar slangen of buizen gebruikt worden, zijn er Herbie klembeugels te vinden. De klemmen worden in deze industrieën al meer dan 15 jaar gebruikt en hebben talrijke testen met succes ondergaan. Met deze klembeugels heb je de zekerheid dat de slang in jouw waterkoeling setup 100% stevig vast blijft zitten zonder lekkage!

Meer weten over de Herbie slangklemmen? Vraag het onze specialisten! We beschikken over een zeer ruim assortiment aan standaard Herbie slangklemmen die uit voorraad leverbaar zijn.

Herbie
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied