Adereindhuls & kabelschoen

Adereindhulzen worden gebruikt op flexibele aders en kunnen een soldeervrije verbinding maken die niet gevoelig is voor storingen. De polypropyleen geïsoleerde koperen hulzen zorgen voor een perfect contact in de klemmenstrook. Ook zijn er kabelschoenen in alle soorten en maten. Afhankelijk van het toepassingsgebied gebruikt men een geïsoleerde of een ongeïsoleerde uitvoering, bijvoorbeeld voor het maken van elektrische verbindingen of het aanbrengen van elektrische bedrading in schakelborden.

Adereindhuls & kabelschoen

Persoonlijk advies van een specialist?

De Nedelko productspecialisten beschikken over uitgebreide technische vakkennis en staan voor jou klaar met een professioneel advies.

Installatiemateriaal van Nedelko

Breed assortiment

Een ruim assortiment van meer dan 50.000 producten. Nedelko voert een breed assortiment welke ook aangepast kan worden aan jouw specifieke wensen.

Specialistische kennis

Wij beschikken over vakkundige professionals welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de elektrotechnische industrie.

Uit voorraad leverbaar

Wij hebben een groot aantal producten op voorraad in ons distributiecentrum. Deze producten kunnen wij dan ook extra snel bij jou leveren!

Scherpe prijzen

Wij kopen onze artikelen in het groot in om de beste prijzen te kunnen aanbieden.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends