Voedingsindustrie

De voedingsverwerkende industrie bestaat uit een breed scala aan verschillende soorten industrieën. Van het slachtproces en de vervaardiging van halffabrikaten tot de verwerking van kant en klare maaltijden. In alle processen en in de gehele keten is hygiëne van uiterst belang om een verantwoord product te produceren. Productontwikkelingen gaan snel waardoor er regelmatig nieuwe producten op de markt verschijnen. De productie van deze voedingsmiddelen vraagt dan ook om een sterke mate van flexibiliteit en een sterke kwaliteitsprocedure. In deze sterk complexe markt is het dan ook noodzakelijk om met betrouwbare partners en leveranciers te werken.

Nedelko levert klantgerichte en praktische oplossingen die de hygiëne binnen een voedselverwerkend bedrijf naar een hoger niveau tillen. Zo leveren wij bijvoorbeeld “food grade” hygiënische koppelingen en beschermslangen voor de bescherming van kabels. De nieuwe koppelingen hebben gladde randen en geen spleten waardoor vuildeeltjes, stof of bacteriën zich kunnen ophopen. De koppeling is zo rond mogelijk en heeft een minimaal aantal platte punten zodat deze goed vastgezet kan worden.

Benieuwd wat Nedelko voor jou kan betekenen? Bel ons op 0180 64 54 00 voor een vrijblijvende afspraak, of vul het contactformulier in.

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series