Onderwijs

De kwaliteit van het onderwijs is afhankelijk van talrijke factoren, zoals de deskundigheid van de docenten, hun vermogen leerlingen te stimuleren en van het didactische gehalte van de toegepaste leermethoden en hulpmiddelen. Maar ook de omgeving waarin het onderwijs wordt aangeboden speelt een belangrijke rol.  De juiste verlichting kan er bijvoorbeeld aan bijdragen dat docenten en leeringen betere werk- en leerprestaties leveren. Nedelko biedt diverse verlichtingsoplossingen die het lichtcomfort verbeteren en tegelijkertijd het energiegebruik verlagen.

Een basisschool of universiteit heeft veel verschillende ruimtes waar overal muziek en mededelingen te horen moeten kunnen zijn. Een 100 volt geluidssysteem is toe te passen als omroepinstallatie of als geluidsinstallatie ten behoeve van achtergrondmuziek of spraakweergave. Zo maken de detailhandel, sportverenigingen, horeca, scholen en openbare gelegenheden vaak gebruik van een 100V installatie. Uiteraard kan Nedelko jou helpen met het samenstellen van een PA systeem of andersoortige geluidsset die precies past bij jouw toepassing.

Geen enkele situatie is hetzelfde. Aan de hand van jouw vraag gaan wij samen met jou op zoek naar de beste oplossing, rekening houdend met jouw wensen, de manier van gebruik en het vastgestelde budget.

 

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 (0)3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series