Zomeractie: gratis Netflix cadeaukaart!

Zomeractie: gratis Netflix cadeaukaart!

Plaats in de maanden juli en augustus 2019 een order boven de €1.000 netto aan Prolumia artikelen onder vermelding van ZOMERACTIE NETFLIX en ontvang een Netflix cadeaukaart ter waarde van € 15 GRATIS!  

De Netflix cadeaukaart geeft u direct toegang tot duizenden films en tv-series die u direct en zonder commercials kunt bekijken, op uw Smart-TV, PC, smartphone of tablet. Het tegoed is eenvoudig te besteden voor één van de verschillende abonnementen.

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig van 1 juli tot en met 31 augustus 2019.

Deze actie is alleen geldig voor Prolumia klanten.

Deze actie is alleen geldig voor het gehele Prolumia gamma en kan niet gecombineerd worden met andere producten.

Deze actie is alleen geldig bij orders onder vermelding van de code: ZOMERACTIE NETFLIX

De actie wordt begin september 2019 verwerkt. Hierbij spant Nedelko zich in de cadeaukaarten zo snel mogelijk na verwerking uit te leveren. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan een eventuele late levering.

De cadeaukaarten zijn niet inwisselbaar tegen contanten en kunnen niet worden omgewisseld voor iets anders.

Nedelko behoudt zich het recht voor om de actieperiode te verlengen, te verkorten of met onmiddellijke ingang te beëindigen.

In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Nedelko.

Voor nadere informatie over de actie of deze voorwaarden, kunt u contact opnemen met Nedelko N.V-S.A. via +32 (0)3 826 99 99 of via info@nedelko.be. Het contactadres is: Nedelko Belgium NV, Prins Boudewijnlaan 49, B-2650 Edegem.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 (0)3 826 99 99
Plaats een order

Waarom Nedelko?


UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Nedelko heeft een groot aantal producten standaard op voorraad. Deze producten kunnen wij u dan ook éxtra snel leveren! Dan heeft u ze tenminste ook lekker vlot binnen... wel zo fijn.

BREED ASSORTIMENT

Wij voeren een breed assortiment met meer dan 50.000 producten. Wij monitoren voortdurend de vraag vanuit de markt en zorgen ervoor dat het aanbod aansluit op uw wensen.

SPECIALISTISCHE KENNIS

Nedelko beschikt over vakkundige professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in uw branche. We delen onze kennis graag.

MAATWERK

Nedelko voorziet voor verschillende productgroepen in een stukje maatwerk. Hierbij gaan wij geen uitdaging uit de weg. Onze technische dienst maakt het door u gewenste product vakkundig op maat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends