Smartflux

Binnen het totaalconcept SmartFlux helpen wij je met het invullen van vrijwel al jouw vraagstukken c.q. doelstellingen omtrent de verlichtingsinstallatie. Ook het besturen dan wel het realtime monitoren hiervan behoort tot de mogelijkheden. Ontzorgen staat hierbinnen centraal, maar je kan zelf de keuze maken in welke mate wij je kunnen helpen. 

Telemanagement voor elk lichtpunt

Het team van SmartFlux heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling, de installatie en de implementatie van dynamische verlichtingssystemen. Onze intelligente telemanagementsystemen zijn volledig modulair en kennen diverse toepassingsgebieden waaronder (snel)wegen, fietspaden, parkeerplaatsen, verblijfsgebieden, havens, terminals, loodsen en stations. Al onze producten kunnen online worden aangestuurd door een draadloos ZigBee netwerk of door middel van WiFi. Onze software geeft elk gewenst inzicht en stelt je in staat om de volledige regie over de installatie te hebben. Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid met verschillende sensoren of detectoren. De verlichtingsarmaturen communiceren onderling met elkaar en zorgen voor de exacte invulling van de wenselijke lichtbehoefte.

Smart Control

Ons nieuw ontwikkelde Smart Control management systeem software geeft onze klanten totale controle over de verlichting in combinatie met onze producten. Smart Control stelt je in staat om volledig te kunnen communiceren, toezicht te houden, en te beheren. Middels een live verbinding kan je via onze webbased software een betere invulling geven aan thema’s zoals; dimmen en licht naar behoefte. De gebruikers kunnen toegang krijgen tot het platform met behulp van een eigen gebruikersnaam en wachtwoord, vanuit alle delen van de wereld zonder software te hoeven installeren. Kortom, Smart Control geeft je de totale regie over jouw verlichtingsinstallatie(s)!

Smartflux
Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Hulp nodig?

Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Bel +32 (0)3 826 99 99
Plaats een order

Relevante series

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en trends

Relevant toepassingsgebied